Rekenbootcamp en Spellingbootcamp

Kinderfeestje
Volgens veel kinderen is de bootcamp eigenlijk “gewoon een leuk kinderfeestje”. Deze beeldende en speelse manier van leren geeft je kind het plezier terug in rekenen en/of spelling. Leuke kinderworkshops of individuele begeleiding met ruimte voor de eigen creativiteit en persoonlijke leerstrategie van je kind.

Wat kun je bij een bootcamp verwachten:
• Veel beweging en een beeldende uitleg
• Meer zelfvertrouwen en plezier in leren
• Instructie die aansluit bij jouw leerstrategie
• Een geweldige boost in rekenen of spelling!

Hoeveel kost een bootcamp?
Voor een bootcamp van 1,5 uur betaal je 39,-
Voor een bootcamp van 2 x 1,5 uur betaal je 75,-

 
Waar vind ik een gecertificeerd bootcamptrainer in de buurt?
In Nederland (en België) zijn ongeveer 600 trainers, coaches, remedial teachers en leerkrachten die de training hebben gevolgd. Niet alle gecertificeerde bootcamptrainers organiseren bootcamps met vrije toegang. Veel van hen gebruiken dit alleen binnen een school, in de klas of tijdens een zorgarrangement. Zij maken elke dag een feestje van hun lessen, maar staan niet op onderstaande lijst.

Elke trainer op deze lijst heeft een gedegen opleiding gevolgd en een volle rugzak met ervaring en kennis. Onderling zijn er veel verschillen in achtergronden (onderwijs, logopedie, kindercoach, remedial teacher, enz. ) en expertise (reflexintegratie, oogsamenwerking, dyslexie, dyscalculie, hoogbegaafdheid, autisme, zwemmen, karate, kickboksen, enz) Vandaar dat geen enkele bootcamp er hetzelfde uitziet. Zo zijn er bootcamps in het zwembad, in de manege, bij een (sport) school of gewoon in het park of een gymzaal! Leuk hè?

Noord Holland 

Zuid Holland

Overijssel

Utrecht

Brabant

Gelderland

Flevoland

Limburg

Friesland

Drenthe 

Groningen

Zeeland

België 

Zelfstandig ondernemers
De trainers op bovenstaande staande lijst werken allemaal als zelfstandig ondernemer en zijn niet in dienst van rekenbootcamp.nl. Elke trainer op deze lijst heeft een gedegen pedagogische/ didactische opleiding gevolgd en een volle rugzak met ervaring en kennis.

Vermelding op de website
Heb jij recent de opleiding gedaan of recent bijscholing voor bootcamptrainers gevolgd en sta je nog niet (of niet meer) op de lijst? Geef het even door! In verband met de AVG gaat dit niet meer automatisch. Een vermelding op de website brengt geen extra kosten met zich mee, maar we vragen wel een linkje terug. Is jouw website niet meer up-to-date, dan wordt je linkje verwijderd, zo zorgen we ervoor dat ouders niet lang hoeven te zoeken.

Lijkt het jou leuk om bootcamp trainer te worden?
Heb je een praktijk voor leerondersteuning en zoek je leuke en effectieve manieren om kinderen op een beeldende, bewegende en speelse manier het plezier in leren terug te geven? Volg dan de training in Wormer of Hengelo!

Inspiratiemiddag op school?
Ook dat kan! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!